Eines MLC©


Què són les cuirasses
Què són les cuirasses

 

Els moviments de despertar corporal del MLC© Mètode d'Alliberament de Cuirasses es realitzen amb l'ajuda de pilotes d'escuma, pilotes de tennis, pals de fusta recoberts amb una escuma suau i saquitos.

 

A través dels moviments de despertar corporal s'aniran flexibilitzant les cuirasses.

 

"La forma d'un ser no s'assembla a cap altra. La naturalesa ens deixa la possibilitat d'estar en forma i de tenir formes belles. Cadascun de nosaltres pot descobrir l'oportunitat en aquest camp. ... Un animal camina i es mou amb la naturalitat d'un animal, sense plantejar-se preguntes. Nosaltres som diferents. Hem de plantejar-nos preguntes. Hem de preguntar-li al nostre cos, després cal esperar les seves respostes. Mai deixa de contestar, tinguem una mica de paciència.

Hem perdut la naturalitat per tota classe de raons que coneixes tan ben com jo. És inútil plorar per això. ... Tots tenim el poder de crear el nostre equilibri. ... com els primers passos d'un nen, o com quan s'aixeca, es recolza sobre els seus peus, es llança ... i tot es torna possible. L'equilibri, la bellesa i la salut són possibles. Si se sofreix, si es té el cos adolorit, o si s'ha passat des de fa temps l'edat dels primers passos és encara i sempre possible". El cau del tigre de Thérèse Bertherat.

 


Silvia Manzanares Rodríguez