#RespiraMoviment

 

 EL NOSTRE REPTE:

Arribar a una relaxació profunda a través de l'auto-escolta corporal i de la connexió amb la teva respiració, relaxar les tensions corporals a través de moviments suaus i aptes per a qualsevol persona, connectar amb el mindfulness des del moviment, amb la teva potencialitat, la teva creativitat i el teu benestar, explorar les teves emocions i arribar a la intel·ligència emocional, explorar qualsevol procés de canvi i sentir-te acompanyada per arribar a la teva millor versió amb #RespiraMovimient.

 

Un espai setmanal per connectar amb la teva autenticitat essent tu  mateixa, durant 75 minuts. Un espai de confidencialitat, de respecte mutu en el qual regenerar-te i connectar amb el teu mar interior.

 

Sessions en grup que et permetran sentir la pertinença a aquest, per expandir la consciència i saviesa del teu observador interior des de l'aprenentatge transformacional. Dijous de 18:30 a 19:45, a partir del 4 d'Octubre fins al 20 de Desembre, a Efímers.

 COM HO FAREM:

Després d'una primera entrevista individual, de 60 minuts; s'inicien les sessions de grup setmanals. Aquestes comencen amb un amb una paraula o frase del moment actual en el qual estàs, per passar a realitzar els moviments guiats a través de la veu de la COACH.

El repte és que puguis connectar amb el teu mar interior per arribar a una profunda relaxació, explorant la teva pròpia respiració i la teva anatomia per ampliar la teva capacitat de percepció. Aquesta que et permetrà ampliar la consciència del teu observador interior i et portarà a la transformació per viure el teu dia a dia, amb major fluïdesa i benestar.

ON? A Efímers