Testimonios MLC©


"Fa un any i gràcies a un regal d’una gran amiga vaig poder gaudir d’un cicle del MLC© Mètode d’Alliberament de Cuirasses.

 

Si bé he de dir que en un principi anava de manera molt escèptica, no esperava res, per que jo sóc la típica que no creu en aquestes coses, he de dir que finalment vaig acabar per replantejar-me la meva mirada.

 

Durant tot el procés vaig sentir el meu cos i la meva ment moure’s tant a nivell emocional com físic. Un canvi, una renovació en molts àmbits que no em van deixar indiferent.

És per tot això que animo a totes aquelles persones que puguin estar interessades que ho provin, que experimentin i que després cadascú tregui les pròpies reflexions a partir de la seva experiència".

Francesca, Desembre 2014.


"Hacia semanas que no dormía como esa noche" uno de los comentarios de las personas que acudieron a la presentación abierta de MLC©.

Maria, Octubre 2014.


La meva experiència envers l’MLC© ha estat molt positiva. Jo sabia que havia de fer alguna cosa pel meu cos ja que cada cop patia de més dolor i pensava que potser no fós cosa de la respiració o de la postura.  Un bon dia vaig veure informació d’aquest mètode i vaig anar a la presentació. La veritat és que em va sorprendre gratament ja que molts cops a casa havia provat exercicis semblants però sense pals ni pilotes, només coordinant la respiració i el contacte del meu cos amb el terra però em faltava alguna cosa més, la qual vaig descobrir durant la presentació i de mica en mica a la resta de sessions. A part del material, van ser molt importants la terapeuta, que en tot moment et recordava que has d’escoltar el teu cos i que cal ser gentil amb ell, la tranquil•litat, l’ espai i el temps.  Tot això plegat m’ha ajudat a conèixer millor el meu cos.

Isabel, Desembre 2014.


Silvia Manzanares Rodríguez