"Acompanyar-te a enllumenar a la teva ombra, a ampliar la teva mirada, a visualitzar les possibilitats i les oportunitats en el teu procés personal, creatiu, familiar, professional o social. T'atreveixes a descobrir tot el que hi ha en el teu interior, et convido a descobrir-te a través del Treball Social Clínic, del Coachins Sistèmic, del MLC© Mètode d'Alliberament de Cuirasses i del Reiki, a Barcelona a través de Manzanos Floridos"

Silvia Manzanares Rodríguez

 

El Treball Social Clínic facilitarà un acompanyament a la persona consultant, que proporcionarà una major perspectiva en relació a l'aspecte que s'estigui treballant. El Coaching Sistèmic et permetra conectar amb tots els teus recursos interns propis per trobar el teu propi procès evolutiu, tenint presents als sistemes dels que formes part. El MLC© Mètode d'Alliberament de les Cuirasses permetrà anar a l'escolta de les tensions corporals per gradualment flexibilitzar-les, arribant a connectar amb les emocions i amb les creences, les Teràpies energètiques facilitaran l'enfocament holístic i global de la persona per sentir un major benestar i harmonia.

 

 "Les diversions del món de adalt no ens enlluernen. Anem a la recerca d'un lloc, de la pàtria de l'inconscient. De la mateixa manera que es diu dels arbres fruiters en flor que llueixen uns preciosos vels, nosaltres i la donzella som ara unes pomeres florides que caminen a la recerca del bosc al que pertanyen" 

 

"Mujeres que corren con los lobos".

de Clarissa Pinkola Estés.

Treball Social i Coaching Sistèmic

Mètodo Alliberament de Cuirasses©

Reiki iTeràpies EnergètiquesSilvia Manzanares Rodríguez